Welkom op de website van T-MC

''Plan the work,
work the plan''

 

 

 

 

 

 

 

U bevindt zich hier:  Dienstverlening  »  Bedrijfsadvies

Bedrijfsadvies

Met het inrichten van de procesarchitectuur voor een organisatie komt vaak de onderste steen boven. Dit betekent dat met de toewijzing van eigenaarschap en verantwoordelijkheden vaak onvolkomenheden in de organisatie-inrichting worden blootgelegd.

T-MC heeft een lange en succesvolle traditie van advisering over de wijze waarop het besturingsmodel van een organisatie moet aansluiten bij procesgericht werken.

Het ontwerpen van een goede organisatiestructuur met bijbehorende communicatiestructuur behoort dan ook tot onze kerncompetenties. We doen dit vanuit het gedachtegoed dat een geharmoniseerde structuur de motor van de organisatie vormt en het bedrijfsprocesmodel de olie.

Ons bedrijfsadvies is erop gericht om van uw organisatie een geoliede machine te maken. We lopen daarbij niet weg voor de realiteit van alle dag, houden rekening met de procesvolwassenheid en leveren haalbare voorstellen op.

Vanuit het rotsvaste vertrouwen dat we daarmee de juiste structuren adviseren lopen we niet weg voor de uitdaging om deze dan ook zelf te implementeren.

Voor bestaande Nimbus Control gebruikers voert T-MC met regelmaat de ‘Implementation Health Check’ uit. Volgens een vaste methode inventariseren we de strategische doelen die de organisatie met Control voor ogen heeft en zetten die af tegen de door ons geanalyseerde status van de implementatie. De uitkomst is een overzichtelijk actieplan dat na realisatie een optimaal gebruik van de tool garandeert.