Welkom op de website van T-MC

“Organiseren is
wat je doet,
voordat je iets doet,
zodat het geen janboel wordt, als je het doet”

 

 

 

U bevindt zich hier:  Home

Welkom bij T-MC

T-MC is gespecialiseerd in het optimaliseren van de organisatie van haar klanten. Dat doet T-MC door het implementeren van kwaliteits- en procesmanagement en het trainen van management en medewerkers op effectiviteit en efficiency.

Op die manier helpt T-MC de dienstverlening van de klanten beter te organiseren
(wat je doet, voordat je iets doet, zodat het geen janboel wordt, als je het doet).
Als implementatiepartner van Nimbus Partners uit het Verenigd Koninkrijk en Mavim uit Noordwijk, ondersteunt T-MC haar klanten bij de inrichting en implementatie van procesmanagement. Wij bieden tevens Functioneel Beheer diensten aan en trainen onze klanten. Voor de zorgsector hebben wij Beter! ontwikkeld; dé oplossing voor kwaliteitsmanagement in de Zorg.

T-MC hecht aan een hoogkwalitatieve dienstverlening. De procesgerichte organisatie is mede daarom ISO gecertificeerd. Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op de FLOW-filosofie. Plezier in het werk, open communicatie, eerlijkheid en vertrouwen staan niet ter discussie.

Welkom dus bij een adviesbureau dat helpt om uw organisatie en uzelf beter te organiseren. Niet omdat organiseren per definitie zo leuk is, maar omdat uw klanten het buitengewoon zullen waarderen dat u zonder problemen levert wat u beloofd heeft. Niet bij toeval, maar door een vooraf bedacht, planmatige manier van werken door management en medewerkers.

Volg ons op: