Ad­mi­ni­stra­tie­ve en com­mer­ci­ë­le dui­zend­poot

Aanleiding
Ons motto is "Organiseren is wat je doet, voordat je het doet, zodat het geen janboel wordt, als je het doet". In dat kader zijn we nu op zoek naar een administratief en organisatorische topper die ons vanaf midden april tot tenminste eind oktober 2018 kan ondersteunen. In die periode zijn enkele collega's namelijk afwezig i.v.m. zwangerschapsverlof en onbetaald verlof. Tegelijkertijd groeien we snel en daarmee stijgt ook de operationele drukte. We hebben jou dus hard nodig!

Rollen, verantwoordelijkheden en taken
We zijn op zoek naar iemand die de volgende rollen, (bijbehorende) verantwoordelijkheden en taken op kan pakken:

Management Assistent: verantwoordelijk voor de ondersteuning van de vier Managing Partners van T-MC die samen het Managementteam vormen. Taken omvatten o.a. het  voorbereiden van het MT overleg, voorbereiden van de maandrapportage (waarin we rapporteren over KPI's op plezier, waardering en resultaat) en agendabeheer voor de Managing Partners.

Operations Assistent: verantwoordelijk voor de ondersteuning van de collega's binnen operations bij de voorbereiding, begeleiding en afronding van opdrachten. Taken binnen deze rol zijn o.a. het maken van trainingsmateriaal, begeleiden van onze open inschrijvingstrainingen en -workshops op kantoor en het uitwerken van evaluaties in een rapport voor de opdrachtgever.

Marketing- en Verkoop medewerker: verantwoordelijk voor de ondersteuning van de commerciële collega's bij de voorbereiding van offertes en de administratieve verwerking ervan. Bij taken moet je onder meer denken aan het maken van offertes, het aanpassen van commerciële kansen in CRM, bijwerken van de omzetprognose, het up-to-date houden van de T-MC website en publiceren van berichten via onze sociale media.

Medewerker Bedrijfsbureau: verantwoordelijk voor de ondersteuning van de Manager Bedrijfsbureau bij de diverse disciplines binnen deze staf. Taken zijn bijvoorbeeld het fungeren als aanspreekpunt voor de vestigingsmanager, houden van toezicht op de netheid en reinheid van het kantoor, signaleren als voorraden op raken, voorraadbeheer voor het GO boek en versturen ervan bij online verkoop, beantwoorden van de telefoon, het ontvangen van bezoek/leveranciers en het in ontvangst nemen van postpakketten.

Van iedereen binnen T-MC, ongeacht de rol of functie, wordt verder verwacht dat hij/zij proactief initiatieven en verbetervoorstellen aandraagt die bijdragen aan de verbetering en kwaliteit van de dienstverlening van T-MC.

Eigenschappen, kennis en vaardigheden
We zoeken iemand:
- Die voor minimaal 32 uur in de week beschikbaar is (bij voorkeur verspreid over 5 dagen) 
- Die klant- en servicegericht is
- Die authentiek is
- Die zorgvuldig werkt
- Die over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden beschikt
- Die thuis is in Outlook en Microsoft Office tools
- Die voor gasten een uitstekend visitekaartje voor T-MC is
- Met een enthousiaste persoonlijkheid en een goed gevoel voor humor
- Met talent voor plannen en organiseren
- Met gezond verstand
- Met zelfstandig werk- en denkvermogen
- Met relevante werkervaring of een afgeronde secretaresseopleiding

Heb jij hierboven alle vinkjes kunnen zetten? Doe jezelf én ons dan een groot plezier en mail jouw motivatie en cv naar info at t-mc dot nl. We nemen dan snel contact met je op voor een kennismakingsgesprek!