Cam­pag­ne 'Check je werk­stres­s'

27/09/2017

Cindy van der Krabben

Stress op de werk­vloer is be­roeps­ziek­te num­mer 1. Werk­stress is een op­stel­som van fac­to­ren en er is niet één op­los­sing om werk­stress te voor­ko­men: er zijn veel knop­pen waar je aan kunt draai­en. Dat geldt voor de werk­ge­ver én de werk­ne­mer.

Dit jaar wordt hierbij extra stilgestaan tijdens de 'week van de werkstress' van 13 tot en met 16 november. Deze campagne is opgezet om werkgevers en werknemers bewust te maken van de risico's van teveel werkstress. Het heeft tot doel het onderwerp 'werkstress' bespreekbaar te maken op de werkvloer.

Een geweldige manier om stress te verminderen in je leven is om georganiseerd te werken volgens de GO methodiek. Het helpt je prioriteiten stellen, "nee" zeggen, te delegeren en het goed plannen van je werkzaamheden. En wist je dat deze vorm van organisatie ook enorm goed toepasbaar is in je privéleven en daarmee ook zorgdraagt voor een verbeterde privé-werk-balans?

In de GO training leggen we uit wat stress veroorzaakt aan de hand van bovenstaande spreuk én hoe je het dus kunt voorkomen.

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je in voor één van de GO trainingen via de trainingskalender of vraag meer informatie aan via training at t-mc dot nl. Op dinsdag 10 oktober a.s. zijn er nog een paar plaatsen vrij!