GO+ work­shop

Oe­fe­ning baart kunst

  • Je presteert meer en beter dankzij de GO training?
  • Je wilt graag nog meer uit de GO methode halen?
  • Je hebt behoefte aan een vervolg, waarin je jouw kennis opfrist en verdiept?
  • Je wilt graag nog eens oefenen met het toepassen van de theorie in jouw praktijk?

 

Inhoud
Tijdens de GO+ workshop bespreek je de successen en valkuilen die je hebt ervaren bij het in de praktijk brengen van de Get Organised (GO) methode. Jouw kennis van de methode wordt opgefrist en verdiept. Je leert, en oefent met, aanvullende werkwijzen. Aan het eind van de dag weet je precies wat je moet doen om jouw taken nog beter te beoordelen, te plannen en uit te voeren.

Opbouw
De workshop begint met een inventarisatie onder de deelnemers: In hoeverre slaag je erin de GO methode toe te passen? Wat gaat er goed? Wat vind je lastig? De theorie komt op hoofdpunten aan bod en je oefent nog eens aan de hand van opdrachten. Vervolgens leer en oefen je met aanvullende technieken om nog meer en beter te presteren. Je legt jouw verdere ontwikkelpunten en verbeteracties vast en gaat naar huis met een persoonlijk GO plan. 

Doelgroep
De GO+ workshop is bedoeld voor iedereen die aan een GO training heeft deelgenomen. Het optimaal aantal deelnemers per workshop is 8.

Locatie en data
De locatie van de GO+ workshop kan per datum verschillen. Kijk in de agenda voor aankomende workshops.

Kosten
Je betaalt voor de drie uur durende GO+ workshop € 250,-. Als gevolg van de CRKBO regeling wordt de workshop niet belast met BTW.

Inschrijven en meer informatie
Schrijf je nu in via training at t-mc dot nl of neem contact met ons op via 0348 501462

In-company

De GO+ workshop is ook beschikbaar als in-company training. Vraag vrijblijvend een offerte aan via 0348-501462 of training at t-mc dot nl