GO pro­fes­si­o­nal

GO professional is een compleet programma op basis van de bewezen doeltreffende GO methode, die je in staat stelt om alle uitdagingen op je werk het hoofd te bieden.

GO professional bestaat uit de volgende onderdelen:

  • GO training (klassikaal, dag)
  • GO+ workshop (klassikaal, dagdeel)
  • GO coaching (persoonsgericht coachingsgesprek op de werkplek, 2 uur)

 

Opbouw

GO training
"GO" staat voor waar het in de GO methode allemaal om draait: Get Organised! Tijdens de training wordt aandacht besteed aan de organisatie(structuur) enerzijds, en de persoonlijke efficiëntie en effectiviteit anderzijds. De training leert de deelnemer hoe om te gaan met alle input die hij/zij dagelijks te verwerken krijgt. Rode draad hierbij zijn de volgende twee vragen:

1. Moet ik het wel doen? (draait om effectiviteit: de goede dingen doen)
2. Hoe pak ik het aan? (draait om efficiency: de dingen goed doen)

Meer informatie over de GO training, klik hier.

GO+ workshop 
Om het maximale uit de GO methode te halen, wordt de training gevolgd door de workshop. Tijdens deze workshop wordt de kennis van de methode opfrist en verdiept en wordt geoefend met het toepassen van de theorie in de praktijk. Ook is er alle ruimte voor het stellen van vragen en het bespreken van obstakels uit de praktijk. 

Meer informatie over de GO+ workshop, klik hier.

GO coaching
De GO coach komt naar je toe! Het GO professional-traject wordt afgesloten met een persoonsgericht coachingsgesprek op de werkplek. Je e-mail en agendabeheer wordt met de coach besproken en je ontvangt persoonlijke tips en adviezen. 

Meer informatie over GO coaching, klik hier.

Doelgroep
GO professional is bedoeld voor kenniswerkers die regelmatig tijd te kort komen en grip op hun werk willen (terug)krijgen. Door te werken aan een persoonlijke werkstructuur en door de manier van plannen, organiseren en communiceren te verbeteren ervaar je meer resultaat, plezier en waardering in je werk.

Kosten
Je betaalt voor de GO professional € 1.295,- (exclusief 21% BTW). Dit bedrag is inclusief lunch tijdens de eerste trainingsdag, trainingsmateriaal en een gepersonaliseerde dagmap.

In-company
GO professional is ook beschikbaar als in-company traject. Vraag vrijblijvend een offerte aan via 0348 501462 of training at t-mc dot nl.