GO TRAI­NING

Ont­dek de kracht van or­ga­ni­se­ren

In één dag meer grip op je werk krijgen en door de bomen het bos weer zien? De GO training helpt je hierbij. Zo ervaar je minder stress en meer plezier in je werk.

 

 

Inhoud
Mensen presteren aanzienlijk beter als zij in staat zijn zichzelf en hun omgeving goed te organiseren. Tijdens de Get Organised (GO) training leer je de organisatie- en communicatiestructuur te benutten bij de verwerking van alle input die je dagelijks ontvangt. Je gaat nadenken over hoe je jouw werk verricht, en leert taken te beoordelen en te plannen volgens een gestructureerde methode.

Het resultaat: meer en betere prestaties, aanzienlijk minder stress en meer plezier in jouw werk.

Opbouw
De ééndaagse GO training bestaat uit twee onderdelen. 

Dagdeel 1 draait om de basisvraag: Doe ik wel wat ik moet doen? Je krijgt verfrissend inzicht in de invloed van de georganiseerdheid van jouw omgeving op de rollen die je vervult; dit aan de hand van theorie, praktijkvoorbeelden en situaties in jouw dagelijkse werkomgeving.

Dagdeel 2 focust op de organisatie van jouw eigen werk: je leert hoe je in plaats van harder, slimmer kunt werken. Je ontdekt de waarde van een planmatige aanpak. Je leert op snelle en efficiënte wijze te reageren op alle verzoeken uit jouw omgeving. 

Doelgroep
De training is bedoeld voor kenniswerkers die regelmatig tijd te kort komen en grip op hun werk willen (terug)krijgen. Het optimale aantal deelnemers per training is 8.

Locatie en data
De locatie van de GO training kan per datum verschillen. Raadpleeg de actuele trainingsagenda voor data en locaties.

Kosten
Je betaalt voor de training € 425,-. Dit bedrag is inclusief lunch, trainingsmateriaal en de dagmap die je na afloop meekrijgt.

Als gevolg van de CRKBO regeling wordt de training niet belast met BTW.

Inschrijven en meer informatie
Schrijf je nu in via www.getorganised.nu of neem contact met ons op via 0348 501462 of training at t-mc dot nl.

In-company
De GO training is ook beschikbaar als in-company training. Vraag vrijblijvend een offerte aan via 0348 501462 of training at t-mc dot nl.