Training Auteur TIBCO Nimbus

11 oktober 2017

Training Auteur TIBCO Nimbus
De auteurstraining TIBCO Nimbus bestaat uit twee trainingsdagen van 09:00 tot 17:00 uur. De training heeft een interactief karakter en door middel van diverse oefeningen leren de deelnemers direct de leerstof in de praktijk te brengen.

De eerste dag van de training staat in het teken van het vastleggen van processen. Deelnemers leren de benodigde functionaliteit van TIBCO Nimbus kennen en gaan aan de slag met het vastleggen van een highlevel procesdiagram en enkele onderliggende processen.

De tweede trainingsdag leren de deelnemers de wijzigingscyclus in te richten van processen en documenten. Uiteraard wordt hier tijdens de training ook mee geoefend door de gehele wijzigingscyclus met de deelnemers te doorlopen.

Doelgroep
Deze training is bestemd voor medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het vastleggen van nieuwe processen en documenten en/of verantwoordelijk zijn voor het actueel houden van de informatie in TIBCO Nimbus.

Het maximum aantal deelnemers per training is 8.

Datum en locatie
De Auteurstraining TIBCO Nimbus open inschrijving wordt gegeven op woensdag 11 en donderdag 12 oktober 2017 bij T-MC, aan de Jaap Bijzerweg 19 in Woerden.

Kosten
De kosten voor deelname aan de tweedaagse open training bedragen € 1.250,- per persoon. Dit bedrag is exclusief BTW, maar inclusief cursusmateriaal, lunch, koffie en thee op beide dagen.

Inschrijven
Heeft u interesse in deze training? Schrijf u dan in door hieronder op 'Inschrijven' te klikken en uw gegevens in te vullen.

Voor meer informatie over de auteurstraining, klikt u hier voor de factsheet. Heeft u nog vragen over deze training, dan kunt u telefonisch contact opnemen met T-MC via 0348-501462 of per e-mail naar info at t-mc dot nl. 

 

Inschrijven