Training Functioneel Beheer TIBCO Nimbus

31 oktober 2017

Training Functioneel Beheer TIBCO Nimbus

Een hele belangrijke rol in de beheerorganisatie van TIBCO Nimbus wordt vervuld door de Functioneel Beheerder (in de applicatie "Business Administrator" genoemd). De Functioneel Beheerder is verantwoordelijk voor het in standhouden van de functionaliteit van de applicatie. Hij faciliteert een optimaal gebruik van TIBCO Nimbus binnen de organisatie en vult zodoende een essentiële randvoorwaarde in voor procesgericht werken.

Doelgroep
De training is bestemd voor degenen die verantwoordelijk zijn voor het in stand houden van de functionaliteit van TIBCO Nimbus binnen hun organisatie.

Datum en locatie
De training Functioneel Beheer TIBCO Nimbus vindt plaats op dinsdag 31 oktober 2017 bij T-MC aan de Jaap Bijzerweg 19 in Woerden.

Kosten en baten
Kosten voor de training zijn € 750,- (excl. BTW) per deelnemer. Dit is inclusief cursusmateriaal, lunch, koffie en thee. De deelnemers dienen op de trainingsdag hun eigen laptop, met toegang tot de eigen Nimbus-omgeving, mee te nemen.

Inschrijven
Heeft u interesse in deze training? Schrijf u dan in door hieronder op "Inschrijven" te klikken en uw gegevens in te vullen.

Voor meer informatie kunt u ook onze factsheet van deze training lezen. Heeft u nog vragen over deze training, dan kunt u telefonisch contact opnemen met T-MC via 0348-501462 of per e-mail naar info at t-mc dot nl. 

Deze training is helaas vol, kies een andere datum