Ons team

T-MC is hét adviesbureau met een expertise op het gebied van georganiseerd werken. Omdat het goed organiseren van mensen en processen plezier, waardering en resultaat oplevert. Wij helpen u graag bij het optimaliseren van de organisatie, door het implementeren van procesmanagement en het trainen van management en medewerkers op effectiviteit en efficiëntie.
Albert Omta Senior Business Consultant

Optimaliseren en beheersen van processen vind ik, als bedrijfskundige, heerlijk om te doen. Ik geniet ervan om met een team processen in kaart te brengen, in te richten en te verbeteren waarbij de medewerkers in samenhang toegevoegde waarde kunnen leveren voor de klant en de eigen organisatie. Mijn kennis en ervaring op het gebied van Business Process Management, Lean en Operational Risk Management heb ik de afgelopen 12 jaar opgedaan bij interessante organisaties in de financiële sector. Ik kijk er naar uit om met mijn expertise uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

LinkedIn

 

Annette Schuil Officemanager

Na mijn studie Toegepaste Communicatiewetenschappen aan de Universiteit Twente ben ik in 2004 bij T-MC komen werken. Ik ben er trots op T-MC te hebben zien groeien van een one-man-show met kantoor aan huis, naar een professionele organisatie. Mijn primaire focus is het beheer van ons kwaliteitsmanagementsysteem en het stimuleren van continue verbetering.

LinkedIn

Barend Cnossen Managing Partner

Als klantpartner, senior consultant en interimmanager werk ik graag met klanten en hun medewerkers samen aan het verbeteren van de resultaten. Mijn ervaring als operationeel manager, als informatiemanager en bedrijfsanalist zorgen ervoor dat ik graag adviseer én meewerk in de verschillende aspecten die met veranderingen in organisaties te maken hebben. Van strategie tot data-analyse en van het managen van de verandering tot het operationeel aansturen van de medewerkers en processen. Binnen het Management Team van T-MC ben ik verantwoordelijk voor Operatie & Productontwikkeling.

LinkedIn

Bert Dikmans Managing Partner

Samenwerken in een organisatie om elke dag weer de beste te zijn op jouw vakgebied; het lijkt zo vanzelfsprekend. Maar om dat te bereiken moet je het samenwerken slim organiseren. Er voor zorgen dat achter de besturing en uitvoering een 'intelligent ontwerp' schuil gaat, is mijn passie. Leidinggevenden en medewerkers trainen en coachen om in die perfect ontworpen machine resultaatgericht en met plezier te functioneren, zorgt ervoor dat ik elke dag met een glimlach opsta en in slaap val.

LinkedIn

CV

Cindy van der Krabben Business Consultant

Sinds mei 2016 ben ik werkzaam als consultant en trainer bij T-MC. Hiervoor heb ik bij de Rabobank en Achmea gewerkt als onder andere teamleider en projectleider. Vijf jaar geleden ben ik zelf getraind door T-MC op het gebied van procesmanagement en de GO methodiek. Ik ben een kei in het organiseren van mezelf en mijn omgeving. Vanuit mijn passie voor innovatie en verandering heb ik een sterke drive om vooruit te gaan, zaken te realiseren en te verbeteren.

LinkedIn

Fons Gieles Managing Partner

Ik ben een doelgerichte peoplemanager met een "hands-on"-mentaliteit die het best tot zijn recht komt in een veranderende omgeving. Iemand met een duidelijke visie die op een slimme manier resultaten voor klanten weet te bereiken. Mijn motto is "waar een wil is, is een weg en waar geen weg is, creëren we er samen één". Ik denk graag mee over oplossingen voor (complexe) problematiek in organisaties waarbij ik het management faciliteer of coach naar de gewenste verandering of zelf als interim-manager de gewenste verandering vormgeef.

LinkedIn

CV

Gijsbert Metselaar Senior Business Consultant

Als ervaren (interim) manager en senior business consultant word ik elke keer weer blij van opdrachten waar ik mensen en processen aan elkaar kan verbinden. Daarnaast geef ik trainingen specifiek gericht op de inrichting en besturing van het contact center. Organisaties laten inzien dat, hoe klein of groot deze ook zijn, het gaat om de basisprocessen die op orde moeten zijn, geeft mij dagelijks weer nieuwe energie. Op het snijvlak van Workforce Management en Operations ben ik op mijn best. Het gaat immers niet alleen om de cijfers, maar vooral om hoe je deze interpreteert en wat je ermee doet om het keer op keer beter te doen.

LinkedIn

Grard Wijnen Interim manager

Verandering en software. Dat is wat me drijft. Ik houd me graag bezig met processen optimaliseren, innoveren en (strategische) veranderingen. Kansen zien en aangrijpen, altijd met passie voor de klant! Ik acteer uitstekend op de scheidslijn tussen de business en IT en vertaal strategie en behoeften naar business oplossingen. Tezamen met mijn drive voor organiseren en verander-trajecten leiden, ga ik vol enthousiasme en commitment voor het gewenste resultaat en motiveer ik mensen mee te gaan naar de stip op de horizon!

LinkedIn

Irma van Pooij Coördinator Marketing & Sales

Binnen T-MC coördineer ik de marketing & verkoop. In de afgelopen 18 jaar heb ik in diverse marketing en accountmanagement posities bij verschillende internationaal opererende bedrijven gewerkt. De focus ligt binnen het bedrijf op het uitzetten van de marketing en verkoop koers, het uitbouwen van de dienstverlening en van de klantenkring.

LinkedIn

Jaap Glasbergen Technisch Consultant

Sinds januari 2006 ben ik bij T-MC werkzaam als sr. Consultant Procesmanagement. Waar mijn focus in eerste instantie op de techniek lag, is deze in de loop der tijd op natuurlijke wijze verlegd naar de business kant. Ik heb in die rol diverse klanten mogen begeleiden in het succesvol implementeren van procesmanagement. Niets is leuker om samen met de klant hun processen op te tekenen, de knelpunten daarin te benoemen en te adviseren hoe het beter kan.

LinkedIn

Joop van Baal Business Consultant

Na mijn studie makelaardij heb ik jaren gewerkt, getraind en gecoacht voor de grootste verzekeraar en ruim een jaar voor een van de grootste financiële opleiders van Nederland. Medio 2018 ben ik in dienst van T-MC getreden als trainer voor de Get Organised training. Mijn motivatie haal ik uit het feit dat ik alle mensen en organisaties de kwalitatieve en kwantitatieve waarde van het werken volgens de GO filosofie gun. Vanuit deze motivatie ga ik organisaties meenemen in onze GO filosofie met als doel voor zoveel mogelijk mensen de voorwaarden creëren zodat ze onverslaanbare GO Professionals kunnen worden.

LinkedIn

Leonne Dikmans Financial Controller

Binnen de organisatie ben ik verantwoordelijk voor de financiële en facilitaire kant van de bedrijfsvoering. Op die beide vakgebieden liggen ook mijn roots en passie. Onze ambitie om foutloos te werken levert op mijn vakgebied grote voordelen op. Ik draag dan ook graag mijn steentje bij in de administratieve begeleiding van het werk naar onze klanten.

Marco Polderman Developer

Met mijn huidige expertise als ontwikkelaar, versterk ik het ontwikkelteam van iT-MC.  Daarnaast wil ik in het kader van mijn opleiding ervaring op doen. Ik ben heel gedreven om klanten tevreden te stellen en zal daar ook alles aan doen om dit bij elk project te realiseren.

LinkedIn 

Marieke van de Wiel Officemanager

Sinds maart 2018 ben ik een nieuw gezicht binnen T-MC. Afgelopen jaren heb ik diverse commerciële en ondersteunende functies vervuld binnen het bedrijfsleven. Organiseren is een rode draad in mijn werk. Daarom was de keus snel gemaakt om bij T-MC aan de slag te gaan als office manager. Ik zorg ervoor dat ik met mijn persoonlijke benadering en servicegerichte instelling de collega's en klanten zo goed mogelijk van dienst ben.

LinkedIn

Martine van Nuenen Senior Business Consultant

Als (interim) manager en senior business consultant heb ik een enorme drive om tot verbetering te komen. Het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het zo effectief mogelijk laten functioneren van een organisatie, zit in mijn DNA. Zolang ik bezig ben met (onderdelen) van end to end klantprocessen en hierin significante verbeteringen kan aanbrengen, in samenwerking met de mensen die deze processen ook daadwerkelijk uitvoeren, zit ik maximaal in mijn kracht.

LinkedIn

Philip van Impe Spreker/Trainer

Phi­lip Van Im­pe is Directeur van het Platform voor Leiderschap. De Bel­gisch oud-ge­ne­raal en lei­der­schaps­spe­ci­a­list is als gasttrainer en -spreker verbonden aan T-MC. Hij heeft diverse sessies in het teken van leiderschap en cultuur binnen grote organisaties begeleid. Zoekt u een inspirerende spreker of een trainer die helpt om ook uw leiders verder te laten excelleren? Neem dan contact op met T-MC via info at t-mc dot nl of 0348-501462.

LinkedIn

René van Heijnsbergen Senior Developer

Na ruim 20 jaar voor een groot detacheringsbedrijf in de ICT te hebben gewerkt, heb ik begin 2017 besloten mijn expertise bij T-MC in te gaan zetten. Met passie werk ik aan ICT oplossingen om processen bij de klant zo optimaal mogelijk te ondersteunen. Na het inventariseren van de wensen maak ik het ontwerp en werk mee aan de realisatie. Dit doe ik het liefst in een interactieve samenwerking met de klant. Ik ben pas tevreden met het resultaat als de klant dit ook is.

LinkedIn

Richard van den Hoek Business Consultant

Als procesmanager heb ik ruime ervaring met alle facetten van procesmanagement. Het analyseren, modelleren en verbeteren van processen zijn hierbij mijn vaardigheden. Ik heb deze ervaring opgedaan in verschillende omgevingen, zowel technische als in een dienstverlenende omgeving. Bij T-MC heb ik de GO filosofie leren kennen en deze mag ik nu toepassen bij onze klanten. Een enorm leuke uitdaging die hen helpt resultaat te boeken.

LinkedIn

Saskia Bultman-Beele GO trainer

Organiseren kun je leren. Als advocaat was ik naast mijn inhoudelijke werk helemaal niet bezig met vragen als: waarom, hoe en wanneer doe ik wat ik doe? Vragen die ongelofelijk belangrijk zijn om zicht te krijgen op onze unieke set van talenten. Doordat ik mijn eigen talenten blijvend onder de loep neem, kan ik mijzelf inmiddels uitstekend organiseren. Zo weet ik dat ik veel beter tot mijn recht kom als trainer en coach van werknemers en werkgevers die optimaal gebruik willen maken van het beschikbare potentieel op de werkvloer. Als GO-trainer voor T-MC lever ik daarom graag mijn bijdrage aan het versterken van alle organisatietalenten binnen organisaties die goed georganiseerd willen worden en blijven.

Linkedin

Suzanne van Eekelen Business Consultant

In 2016 ben ik in contact gekomen met T-MC door mijn deelname aan de GO training. De visie van het bedrijf sprak mij hierin enorm aan en ik hoefde dan ook niet lang na te denken toen mij een baan aangeboden werd. Dat deze ook nog eens prima aansluit bij mijn studie bedrijfseconomie is mooi meegenomen.

LinkedIn

Wim Huiskens Managing Partner

Als ervaren (interim)manager en business consultant creëer ik krachtige (project)teams, waarin onderling vertrouwen, samenwerking en plezier leiden tot het realiseren van snelle en duurzame resultaten op het gebied van proces, klant, medewerker en financieel rendement. Ik ben altijd op zoek naar de oplossing die nog niemand heeft bedacht. Met mijn verregaande expertise binnen de zakelijke dienstverlening en een specialisatie binnen de juridische sector heb ik inmiddels vele opdrachtgevers bijgestaan in omvangrijke en complexe verandertrajecten.

LinkedIn

CV

 

?
Jij?

T-MC is altijd geïnteresseerd in goed gemotiveerde mensen die zich in willen zetten om het huidige succes van T-MC verder uit te bouwen. Vacatures