De­vel­o­per Py­thon / Djan­go

Wie zijn wij?

iT-MC is een jonge dochter van het gerenommeerde adviesbureau T-MC. We hebben tonnen ervaring in de IT en zeker zo veel ambitie. iT-MC bouwt maatwerk applicaties met behulp van Python / Django zodat de processen van onze klanten optimaal ondersteund worden. We zijn ervan overtuigd dat wat wij maken onze klant altijd heel veel meer oplevert dan het kost. Onze klanten zijn verzekeraars en andere zakelijke dienstverleners. Daarnaast ontwikkelt iT-MC haar eigen applicatie die op basis van licenties aan klanten ter beschikking wordt gesteld en volledig door ons wordt beheerd en gehost. Om onze nieuwe klanten te ondersteunen met bijzondere software, zoeken we developers als aanvulling op ons team.

Wie ben jij?
Je bent een gedreven en enthousiaste man of vrouw met een passie voor Informatietechnologie. Je volgt de ontwikkelingen op de voet en bent volledig op de hoogte van de laatste technieken. Programmeren is je tweede natuur. Je vindt het een uitdaging om je te verdiepen in ingewikkelde technische problemen en probeert steeds de slimste en meest efficiƫnte oplossing te vinden. Je werkt gestructureerd en je denkt steeds een paar stappen vooruit. Zo zorg je ervoor dat de code die je maakt toekomst vast is en goed kan worden beheerd.

Wat doe je?
Als developer ontwikkel je applicaties op basis van:

- Python
- Django
- Postgresql
- Javascript
- HTML
- Bootstrap
- Pycharm
- Git

Wat bieden wij?
Werken bij T-MC betekent werken in een prettige sfeer waarin persoonlijke ontwikkeling, collegialiteit en resultaatgerichtheid centraal staan. Daarnaast bieden wij:

- een prima salaris
- een goede pensioenregeling
- een auto
- ruime opleidingsmogelijkheden
- laptop en telefoon
- veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling

Voel je je door ons aangesproken?
Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatiebrief en CV. Heb je vragen, neem dan contact op met Barend Cnossen via 0348-501462.

Uiteraard respecteren wij jouw privacy en gaan zorgvuldig met jouw gegevens om. Lees voor het versturen van jouw sollicitatie onze privacyverklaring.