Se­ni­or Bu­si­ness Con­sul­tant

Ben jij die ervaren adviseur die wil werken bij een organisatie die hard op weg is om het meest toonaangevende adviesbureau op het gebied van procesmanagement van Nederland te worden?


Wat doe je als Senior Business Consultant?
Als business consultant ben je de vertrouwde adviseur van onze klanten. Je helpt ze om van hun organisatie een echte "GO organisatie" te maken, onder andere door het implementeren van een business management systeem. Daarbij leidt je workshops voor procesvastlegging, train je managers en medewerkers in georganiseerd samenwerken en geef je leiding aan een of meer (deel-) projecten.

Waarom zou je bij T-MC willen werken?
Werken bij T-MC betekent werken in een prettige sfeer waarin persoonlijke ontwikkeling, collegialiteit en resultaatgerichtheid centraal staan. We helpen onze klanten om hun missies waar te maken. Dat doen we georganiseerd, gepassioneerd en met een goed gevoel voor humor. Omdat het goed organiseren van mensen en processen plezier, waardering en resultaat oplevert!

Wat vragen wij?
Kom bij T-MC werken en laat zien dat jij in staat bent om procesgericht denken en werken in organisaties tot leven te brengen! We zijn op zoek naar een ervaren en dynamische collega die de volgende eigenschappen met zich meebrengt:

- HBO werk- en denkniveau. Indicatie: (technische) bedrijfskunde, informatiekunde, bedrijfseconomie
- uitstekende uitdrukkingsvaardigheden (zowel in woord als in geschrift)
- analytisch, communicatief, ondernemend, zelfstandig
- een enthousiaste persoonlijkheid met gevoel voor humor
- ervaring in een leidinggevende functie
- ervaring als projectmanager
- ervaring in het geven van trainingen en presentaties
- kennis van procesmanagement(tools) is een pré

Wat bieden wij?
Een 8,5 als gemiddeld cijfer voor je dienstverlening krijg je niet zomaar. Daar zijn we heel trots op! Steeds meer bedrijven komen dan ook automatisch bij T-MC uit. Je komt dan ook werken bij een bedrijf dat hard op weg is om het meest toonaangevende adviesbureau op het gebied van Procesmanagement in Nederland te worden!

Daarbij bieden we je:

- een prima salaris
- een goede pensioenregeling
- een auto
- ruime opleidingsmogelijkheden
- laptop en telefoon
- veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling

Voel je je door ons aangesproken?
Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatiebrief en CV. Heb je vragen, neem dan contact op met Barend Cnossen via 0348-501462.

Uiteraard respecteren wij jouw privacy en gaan zorgvuldig met jouw gegevens om. Lees voor het versturen van jouw sollicitatie onze privacyverklaring.