De Ro­de Kruis Bloe­sem­tocht

De in­schrij­ving is in­mid­dels ge­slo­ten.

T-MC creëert GO-organisaties. Dit zijn organisaties die werken als een geoliede machine, omdat ze gevormd worden door heldere structuren, slim ontworpen processen en vitale mensen. Vitaliteit is iets waar je 24 uur per dag aan werkt: tijdens een dynamische werkdag, met kwalitatief goede slaap en ook in je vrije tijd.

T-MC vindt vitaliteit belangrijk en biedt je graag de mogelijkheid om te bewegen, te genieten in de buitenlucht en daarmee ook nog eens het Rode Kruis te ondersteunen. Zo doen wij iets goeds voor onszelf, een ander (jij als klant) én de maatschappij. Wij nodigen je daarom van harte uit om, alleen of met je partner of gezin, deel te nemen aan de Rode Kruis Bloesemtocht op zaterdag 21 april a.s..

 

De Rode Kruis Bloesemtocht

De Bloesemtocht is een ééndaagse wandeltocht en voert je door de mooiste delen van de Betuwe met maar liefst acht mogelijke wandelafstanden, variërend van 8 tot 40 kilometer. Een aantal afstanden is ook toegankelijk voor nordic walkers. Alle routes leiden je dwars door boomgaarden en over terreinen die normaal gesproken niet toegankelijk zijn. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de aanleg van speciale bruggen en het openstellen van privédomeinen. De routes zijn dus maar één dag per jaar te wandelen. Je komt over dijken, door uiterwaarden, dwars door fruitboomgaarden met (hopelijk) volop bloesem, en nog veel meer moois dat de Betuwe te bieden heeft.

Deelname is mogelijk aan de volgende afstanden: 8 km – 11 km - 15 km – 16 km – 20 km – 25 km – 30 km – 40 km

Tussen 9.30 uur en 11.00 uur ben je van harte welkom op het VIP-terras van de organisatie, waar T-MC je zal ontvangen.

De afstandskeuze kan op de dag zelf gemaakt worden. Vanuit T-MC zal om 11.00 uur een gezamenlijke route van 8 kilometer worden gestart. Iedereen mag hierin meelopen, maar dit staat je natuurlijk vrij!

Klik hier voor de website van de Rode Kruis Bloesemtocht.

Locatie en datum
De 26e editie van de Rode Kruis Bloesemtocht wordt gehouden op zaterdag 21 april 2018. De tocht start en eindigt direct naast station Geldermalsen bij Veilinghallen Koninklijke Fruitmasters, Deilseweg 7 in Geldermalsen. We verwachten je hier tussen 9.30 uur en 11.00 uur.

 

Deelname
Je kunt via T-MC kosteloos deelnemen. Je wordt door ons ontvangen op het VIP terras met koffie of thee en je ontvangt hier een lekker-en-gezond-voor-onderweg-pakket van T-MC. Na afloop bieden wij je hier nog een consumptie aan op het VIP terras.

De aanmelding is inmiddels gesloten.


T-MC creëert GO-organisaties. Dit zijn organisaties die werken als een geoliede machine omdat ze gevormd worden door heldere structuren, slim ontworpen processen en vitale mensen. Deze GO-organisaties voorkomen overmatige stress en zorgen voor helderheid, duidelijkheid en ruimte om je persoonlijke vitaliteit te bevorderen. Vitale mensen hebben meer plezier in hun werk, krijgen meer waardering en leveren meer resultaat.

 

NB. Deelname is op eigen risico