Sa­men naar een ge­zond en ge­luk­kig 2018!

een per­soon­lijk ge­schenk voor jou

T-MC creëert GO-organisaties. Dit zijn vitale organisaties die worden gevormd door vitale mensen. Deze GO-organisaties voorkomen overmatige stress en zorgen voor helderheid, duidelijkheid en ruimte om je persoonlijke vitaliteit te bevorderen. Vitale mensen hebben meer plezier in hun werk, krijgen meer waardering en leveren meer resultaat!


Samen naar een gezond en gelukkig 2018!
Vorig jaar schonken wij onze relaties een waardebon om goed te doen voor anderen. Met al deze waardebonnen hebben wij een bijdrage van maar liefst € 10.000,- aan een vijftal goede doelen geschonken.

Dit jaar stellen we jou als belangrijke klant voorop. Wij wensen jou een gezond en gelukkig 2018 toe en dragen hier graag ons steentje aan bij. Dit doen we via een geïntegreerd programma dat gevormd wordt door een aantal elementen. De eerste drie stappen lichten we hier nader toe, maar er volgt meer...

 Stap 1 - Meten is weten
 AWARE-able

 

Pas als je weet waar je staat, kun je de stap naar verbetering maken. Je wordt je meer bewust (aware) van je activiteit op een dag, via een speciale smartwatch (wearable) die je in december van T-MC ontvangt. Weten door te meten is voor veel mensen een uitstekende trigger om veranderingen door te voeren. Geheel voor jouw vitaliteit natuurlijk!

 
 Stap 2 - Kick-off webinar 'Het Nieuwe Gezonde Werken'
 Bij T-MC of online

 

 

Gezondheid is het vermogen je aan te passen en een eigen regie te voeren op fysieke, emotionele en sociale uitdagingen van het leven.
Instituut Pim Mulier verzorgt samen met T-MC een webinar waarin de aanleiding voor en de inhoud van het programma 'samen naar een gezond en gelukkig 2018' wordt uitgelegd en de Green Work Zone bij T-MC wordt getoond.

 

 Stap 3 - Vitaliteitscheck
 Instituut Pim Mulier

 

Om jouw persoonlijke doelen binnen de wens 'samen naar een gezond en gelukkig 2018' vast te stellen, bieden wij je de mogelijkheid om een professionele, uiteraard geheel vertrouwelijke, vitaliteitscheck uit te laten voeren op een aantal dagen in januari 2018. Deze check wordt door het gerenommeerde instituut Pim Mulier uitgevoerd, op kantoor van T-MC. Hiervoor ontvang je nog een aparte uitnodiging. Klik hier voor meer informatie.

 Stap 4 - Inspiratiesessie 
 Nationaal Topsportcentrum, Papendal

 

Het vierde deel van onze belofte is een bijzondere inspiratiesessie rondom leefstijl, zelfregie en duurzame inzetbaarheid. Deze actieve bijeenkomst organiseren wij samen met Pim Mulier in het Nationaal Topsportcentrum te Papendal en zal plaatsvinden op maandag 5 februari 2018. Noteer deze datum in je agenda!

Klik hier voor meer informatie over Pim Mulier en Het Nieuwe Gezonde Werken.

 Tips - Bewegen tijdens je werkdag

 Hoe blijf ik vitaal, ook tijdens een dag op kantoor of in de auto? Hoe ga ik om met de beschikbare uren en krijg ik rust en ruimte om productief en creatief te zijn?

Klik hier voor de tips om eenvoudig aan de slag te gaan met dynamisch werken.

 

Vervolg
Het blijft niet bij een aanzet door een AWARE-able. We zetten een verandering in gang, samen met jou. Vitaliteit is geen momentopname, maar een blijvende belangrijke verandering met duurzaam resultaat. Daarom zullen wij in de loop van het komende jaar diverse activiteiten ontplooien op het gebied van vitaliteit.

Meer informatie hierover volgt later.